fredag den 24. juni 2011

Raw FoodIdag synes min kæreste, at jeg skulle forkæles med en tur på Simple Raw i Oehlenschlægersgade 12 på Vesterbro. Der er simpelthen så hyggeligt og stemningsfuldt med al det lyse træ, de indbyggede bænke og den fantastiske mad til billige penge! 

På trods af at ingredienserne er økologiske og dyrere at købe ind, så er priserne stadig billigere end på de fleste cafeer i Strædet og SÅ meget bedre!!! 

Det var helt vildt charmerende, at han var ved at gå i bro over både smoothies, gulerodscrackers og hindbærkagen! 
Smoothie med hindbær, æble og ingefær - plus ekstra ingefær.... Mums!
Avocadosalat med gulerods-crackers.
Squash (pasta), soltørrede tomat salsa og linsebøf. 
Det sværeste er at vælge mellem de fine desserter!!! Jeg vil prøve dem allesammen:) Det er simpelthen ufatteligt, hvordan man kan få noget til at smage så godt - uden at bruge fløde og sukker!Vi kom frem til et "kompromis" - jeg valgte hindbærkagen og choko-orangekagen, og han valgte hindbærsnitte næste gang vi kommer derind... 

Ja okay, slemme slemme mig, glemte at være den gode kæreste, da fristelsen - i form at et stk fyldt dessert-køler - lokkede....:)

1 kommentar:

  1. Hvor ser det fuldkommen fantastisk ud og det lyder som den dejligste kæreste-dag for to dejlige mennesker. Glæder mig så meget til at besøge jer - så skal vi da vist et smut derhen forbi.
    PS: Det er altså svært at være en god kæreste, når der er raw cake i farvandet - man er vel kun et menneske;-)

    SvarSlet