onsdag den 23. november 2011

wake up call - baby call...

Så skete det!!!
Det uundgåelige (vil jeg våge at påstå), når man som jeg lige er rundet de 30 og er udstyret med hormoner, som åbentbart enerådigt styrer hvornår baby-vinden blæser...
Ja, jeg er gravid og har egentlig været det længe, men har af uransagelige årsager (som jeg vælger at kalde min pressede selvopfattelse) haft rigtig svært ved at sige det (ret) højt...!

Det er hverken officielt på facebook eller andre steder, end hvor det kan hviskes i krogene.
Mine stakkels familiemedlemmer er stadig udstyret med mundkurve, som er rottweilere værdige, for at holde på vores (eller egentlig bare min) "hemmelighed"!

På trods af, at der ikke ville være den mindste tvivl, hvis du løb ind i mig på gaden - der ville ikke være noget plausibelt alternativ - hverken pludseligt anfald af fedme eller bodega-belly kunne godtgøre for så stor en bule i maveregionen...!
Det vil sige, at vi er ude i en patetisk (selv)illusion om, at det stadig er "hemmeligt" her et godt stykke over halvvejs i graviditeten...

Stakkels intetanende facebook-venner, som helt uventet en dag støder ind i mig med kæmpe vom uden så meget som én lillebitte advarsel - de må være de næste i rækken af mit "12-step programme" til at blive officiel mamma, men dette blogindlæg er første spæde skridt og så afventer jeg liiige, for at se om det gør ondt....:)

Nu begynder jeg ihvertfald; tager bladet fra munden, lader rottweilerne få deres mundkurve igen og støver min lille blog af, for at sige det (lidt) højt herinde:)
 farverige perler fra lamaisondanng.blogspot.com og papirklip fra itemsbydesignbird.blogspot.com
lækkert patchwork-køb på trendsales og gamle børnemøbler med nyt liv i mintgrøn i boligmagasinethæklede lækkerier og lopper fra lykkeoglykkeliten.blogspot.com og en smuk secondhand silvercross

uro fra Trousselier på lirumlarumleg.dk børneværelse fra boligmagasinet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar