søndag den 17. juni 2012

Baby-lykke-pillen!ÅR 0 efter Marius...
Ja, det har så taget mig 10 uger, at få tid til at skrive et lillebitte indlæg herinde på bloggen...
Jeg har haft hænderne fulde på den allermest fantastiske måde, men jeg har altså savnet at få luftet lidt ud herinde:)

Lige nu har jeg mest af alt tid, fordi vores overboer holder vild fest og jeg alligevel ikke kan få noget søvn. Lasse bankede høfligt på i eftermiddags, for at snakke med dem, om den seddel de havde hængt op i opgangen om fest i aften. Han forklarede dem, at vi har en lille dreng, der meget gerne skulle kunne sove i nat og ikke havde noget andet sted at tage hen.
Overboen konstaterede tørt, at de ville tænke over det, selvom det jo var svært at tage hensyn til, når man nu holder fest... Idiot! Eftersom vi har husorden i opgangen, som påkræver ro efter kl.23, burde det ikke være så svært!!!!..... Her 12 timer senere danser de på bordene deroppe til Madonnas "Material Girl" og skråler med, så hele gården runger fra deres åbenstående vinduer ............. Flot! Ææææælsker da bare at bo i lejlighed!%&*

Nå men, så må jeg jo bruge tiden på noget godt, nemlig få forsøge det umulige - at slå ned i 10 uger med hjerneblæsende mirakler; fødsel og mødet med verdens nye navle - lille Marius:) Pludselig er man lavet af glas og fra nu af er det sgu med livrem og seler!...

Lillemanden meldte sin ankomst, som han skulle statistisk set for førstegangsfødende, 4 dage over tid, efter 3 laaaange dage med veer...... Jeg ved godt man siger, at man skal tænke, at veerne er ens ven, fordi de hjælper tingene på vej, meeeen efter 3 dage uden søvn og et interval på 3-7 minutter mellem veerne, så var jeg altså ved at være godt og grundigt brugt, da jeg endelig efter flere forsøg, fik overtalt en uimponeret jordmoder, om at kigge på mig.
De har åbenbart en lille regel om, at de ikke vil se en, så længe man er i stand til at føre en samtale over telefonen. Hvilket ikke er rimeligt, når man nu gør sig ekstra umage, for ikke at blive opfattet som hys skrigeballon af en eller anden grund... (Jeg ved egentlig ikke hvorfor. Som om nogen ville give mig en medalje, hvis jeg lod være...) Til sidst måtte jeg bare melde vores ankomst, på trods af jordmoderens protester, for jeg var ikke tvivl om, at lillemanden var på vej. Da vi endelig kørte ud på Hvidovre Hospital ved 15-tiden d.5/4, viste det sig også, at kampen for længst var gået i gang og vi kom lige i rette tid... Lidt efter midnat kom Marius sund, rask og meget fin:):)

Der er jo ikke noget mere fantastisk og skræmmende, end at putte sådan en lille dreng i sit eget tøj for første gang, spænde ham i autostolen og rent faktisk få lov til at tage ham med hjem!!! Så lille, buttet og fin - desværre ankommet helt uden brugsanvisning eller ordbog! 
For lidt tøj eller for meget? Og hvad med det der lillebitte bløde hoved, der ikke kan holde sig selv? 
- Lækagebarrierer, arp, trøske osv. er blandt de nye fremmedord i ens ordforråd... Spekulationerne er mange og føles som om, de er langt større og vigtigere end verdensfred eller EU-politik!...:)

Lasse holdte to ugers barsel og vi fik et par ekstra dage pga. pinsen, hvilket var helt fantastisk! Vi tullede rundt i ren lykkerus og tremandssymbiose og knipsede billeder af lillemanden, hver gang han sagde en ny lyd eller lavede et nyt ansigtsudtryk... Alle førstegangsoplevelser er solidt dokumenteret!
1. Første tur i barnevognen i Kongens Have. 2. Forårssol på Bryggen. 3. Den stolte fader i Kongens Have. 4. En træt dreng i autostolen. 5. Vesterbro. 6. En lur på sofaen i sit nye hjem. 7. Far og søn i den nye gyngestol langt om længe. 8-9. Brunch udover kanalen på Arkitektskolen. - Helt vildt mærkeligt, at måtte smæske sig i blåskimmelost og røget laks efter 9 måneders afsavn...


Og nu efter 10 uger begynder der så småt, at være kommet lidt rutine med lillemanden og jeg glæder mig til at nyde barsel med barnevogn, cafe latte og forhåbentlig tid til kreative syslerier og lidt oftere indlæg her på bloggen:) Godnat til alle jer heldige asener, der sover!

2 kommentarer:

 1. Endelig...
  Dejligt med flere billeder af baby Marius. Åh, han er bare så fin og perfekt!
  Det var så dejligt at se jer. Vi glæder os til næste gang.

  SvarSlet
 2. Hehe... Det vidste jeg, du ville sige... Ja, jeg sadlede ikke samme dag, som han kom... Og, og, og så skulle jeg jo lige lægge arm med Photoshop:)
  Vi glæder os også helt åndsvagt til, at kunne gøre gengæld med beværtning meget, meget snart...:):):)

  SvarSlet