mandag den 23. maj 2011

Back from the dead - bearing retro gold:)Jeg har været hårdt ramt den sidste uges tid! Ramt af en grim, grim virus! 
Her gik jeg og troede at Mac var virus-fri, men åbentbart ikke, hvis man er dum nok til selv at sige ja tak til at downloade et styks "trojan horse" i form af programmet "Mac Projector"! 

Du er hermed advaret... Medmindre du ynder at starte dagen med en kop kaffe, åbne computeren og blive mødt af yderst kreativt porno-spam med 5 minutters interval....?&%#! 
Ja, den minoritetsgruppe (læs: mænd) tilhører jeg så ikke lige, så jeg åndede lettet op, da min stakkels computer blev erklæret rask efter tilsyn af computer-kyndig (læs: kæreste:).

Men jeg har ikke spildt tiden, men været på markeder - så mange at jeg har drømt om al min klunsen og drabelige forhandlinger:):) ja ja, indrømmet, så går man op i det... Men jeg har fået rigtig fine ting med hjem. Her er bl.a. et par af købene.
6 koralfarvede æggebægere i glas og en skøn Rosti-bakke i orange og mintgrønne kopper.
Retro-dåse fra Irma i skønne farver 90,-
Orange vase og 2 tilhørende skåle fra Frank keramik Danmark 190,-
6 retro desserttallerkener med blå dråbe og en lille skål med blå blomst.
Fantastisk orange glasvase - jeg har ledt SÅ længe efter lige præcis denne og den stolte jæger nyder sit nye trofæ:) 

Jeg har fundet det mest fantastiske puslespil af Bjørn Wiinblad med alle brikker (og intakt) fra en gammel nedlagt børnehave. Dette hedder efterår - og jeg er hermed gået på officiel jagt efter andre årstider:)
Taburetten er en lille kiste med broderier på toppen, som skal males lilla og bruges som sko-skammel i vores gang. Glæder mig til at springe i malertøjet!!!
2 petroliums(blå)farvede og en olivengrøn Rosti Margrethe-skåle (i originale retro-farver, som ikke fås længere) 60,- pr. skål. 
4 smørebrætter 150,-/4 stk. og 2 små skåle i samme farve samlet 50,-/2 stk.

Norsk retro-porcelænsfad i olivengrøn og blå og lilla nuancer 95,- 6 æggebægere fra Rosti. 1 kommentar:

  1. SÅ dejligt endelig at have dig tilbage igen og så med et væld af både smukke køb men ikke mindst billeder. Er forelsket i flere af dine køb og ville ønske, at de kunne finde et sted at bo hjemme ved mig, når jeg engang får et hjem igen - hvem ved, måske jeg er heldig, at de er til salg til den tid;-)

    SvarSlet