tirsdag den 10. maj 2011

Prime Time Women - Late Night tanker...
I aften var jeg til et inspirerende event i Allerhuset med Pernille Aalund, som har efterladt mig lysvågen og pivfrisk! Måske skulle jeg ikke have spist så meget af chokoladen i goodie bag'en...

Aftenens event handlede om voksne kvinder - i 40'erne, 50'erne og 60'erne. Som alle har handlekraft som aldrig før, men til stadighed ignoreres af medierne. 
Vi ser ikke ret mange kvinder over 30 i medierne - der hverken laves ret mange tv-programmer om kvinder eller for kvinder, som er "for gamle" til at deltage i Paradise Hotel, dvs. er over 25 år... Skræmmende! 

Mediernes kvindebilleder påvirker ALLE kvinder - også kvinder som mig på 29 år, som endnu ikke har nået prime time årtierne. Hvis ikke vi ser autentiske kvinder i medierne i alle aldre, former og nuancer, så er der da ikke noget at sige til, at størstedelen af os har mindreværdskomplekser, som lider af storhedsvanvid!..

Bedre bliver det ikke af, at kunne se frem til endnu en bikini-sæson med en dødelig krop - dvs. ikke-retoucheret!... "Where is that air-brush when you need it?" 
Men et endnu bedre spørgsmål er; hvorfor skal vi egentlig skamme os over strækmærker og appelsinhud, i stedet for at være tilfredse med vores kroppe og sexede i alle aldre?


Herunder mere læsevenlig version;


Det smukke Allerhus på Havneholmen;Et eksempel på utrolig ringe opløsning på iPhone (undskyld). Smuk som altid var Pernille, og billedet gør hende langt fra retfærdighed;


Se mere på www.facebook.com/Primetimekvinder

1 kommentar:

  1. Er glad for, at du delte arrangementet med mig frøken fantastisk - glæder mig til at skulle opleve det hele på egen krop i morgen! Og tak for dine tanker:-)

    SvarSlet