onsdag den 25. maj 2011

God kemi


Jeg var ikke klar over at Essie neglelak er fri for en række af skadelige stoffer, som mange andre neglelak desværre ikke er, før min smukke veninde, som skriver på www.hjertemod.dk, lavede et indlæg om det.  
Hun fandt ud af, at de skadelige stoffer, som de fleste neglelak indeholder er dibutylphthalat, som er hormonforstyrrende, toluen, som har en effekt på nervesystemet og formaldehyd, som er allergifremkaldende.
Puha, det er stof til eftertanke, næste gang jeg skal vælge mellem min klassiske favoritter Dior og Chanel neglelak til ca. 180,- eller Essies kemikalie-fri til 99,-... Jeg er ihvertfald omvendt!:) 
Gravide kvinder frarådes også, at bruge neglelak af samme årsag - så her er der et lovligt alternativ til triste grå tæer i sommeren!:)Denne fine nye Natural Lips Balm er fra 'Crabtree & Evelyn'. Den er baseret på botaniske olier og tropiske ekstrakter - med 'Garden Mint' eller 'Cocoa Butter & Cardemum' til 149,- pr. stk. Mmmm... jeg bliver helt sulten!Grøn te kommer fra den samme plante, som almindelige sort te - Camelia sinensis, men grøn te er forarbejdet mere skånsomt og er langt flere næringsfuld! 
Den er smækfyldt med antioxidanter kaldet polyfenoler, som beskytter vores celler og katekiner, som er kræft-forebyggende!!! 


Grøn te kan også hjælpe med at sænke forhøjet kolesterol, åreforkalkning, tandkødsproblemer og betændelse - ja, listen er lang...

Jeg var slet ikke klar over, at der var så meget godt at hente i en lille hyggelig kop te, men nu er jeg endnu mere glad for, at jeg har skiftet kaffen ud!

2 kommentarer:

  1. Elsker, elsker, elsker dit fine indlæg og de smukke billeder - tak for det smukke, dejlige dame. Glæder mig til vi engang kan nyde en kop grøn the sammen i sommersolen. Tanker og tak.
    /M.

    SvarSlet
  2. Iiihhh, det gør jeg også:)
    Jeg har lige læst dit tidligere indlæg på www.hjertemod.dk, om meditationsapps til iPhone - glæder mig til at prøve dem af i aften, inden jeg skal sove:):)

    SvarSlet